Blogindlæg

Dag 4 – SKINutritious & Cisco

I dag var vi igen på besøg hos Cobaltix, men denne gang handlede det ikke om Cobaltix eller Steve Walker. Steve Walker gav os lov til at bruge noget af deres plads til at høre om en form for foredrag af en kvinde ved navn Elise Heggli som har startet sin egen virksomhed ved navn SKINutritious. SKINutritious er en “holistisk akne klinik”. Hun hjælper folk der lider af akne, som har prøvet mange af de “almindelige” løsninger, men som allesammen ikke har virket. Hun hjælper folk med at finde de helt rette, meget specielle produkter, samt ændrer deres kost til en plantebaseret kost mm. Hun giver ofte opskrifter ud til kunder, og også potientielle kunder via facebook, så de selv kan lære at lave den mad deres hud har behov for.

Måden det hele startede på var at hun selv havde lidt af akne problemer i lang tid i sit liv, og intet af hvad hun har prøvet har virket. I 2008 tog hun på en frivillig tur til Guatemala, hvor hun opdagede hvordan hun kunne blive fri fra akne bla. ved hjælp af en plante-baseret kur. Da hun fandt ud af hvordan hun kunne blive fri for akne, blev hun enig med sig selv at hun ville hjælpe andre personer som lider af de samme problemer hun led af. Det var på den måde hun kom op med denne virksomhed, som hun startede i 2012 og nu snart 5 år siden den tur står hun her i dag, og hun fortsætter fremad.

Elise Heggli, ejer og stifter af SKINutritious

Efter at have hørt Elise Hegglis historie om hendes virksomhed, gik turen videre til Cisco hvor vi hørte en historie af en medarbejder ved navn Cathrine Andersen. Cathrine er en iværksætter som engang startede en virksomhed med en kammerat ved navn Christian. Virksomheden hed Assemblage, og deres produkt var et program som tilbyd realtime sharing af billeder og videoer mellem personer. I starten var det private personer som var deres målgruppe, men efter noget tid indså de at virksomheder ville kunne have brug for deres program, og så ændrede de deres forretningsplan. De startede ud i Danmark, og de prøvede at få investeringer fra danske investorere. De kontaktede 10 personer som de mente var realistisk at de ville investere i dem, og det viste sig at 1 ud af de 10 sagde ja, og investerede i dem.

Det hjalp dem komme igang, men det var ikke nok. Så de prøvede at flytte til San Francisco og prøve at finde investorer der. De tilmeldte sig noget der hedder Alchemist Accelerator, som virkelig skød det hele igang. De endte med at have indsamlet 1,3 millioner dollars fra forskellige investors ved hjælp af Alchemist Accelerator. Det betød at de kunne ansætte nogle folk og virkelig komme igang med at forbedre deres produkt. Men der gik ikke lang tid før at virksomhederne fik øje på dem, og så potientiale i dem og ville købe deres virksomhed. De forhandlede med tre forskellige virksomheder, og endte med at vælge Cisco. Efter en lang process blev deres virksomhed opkøbt af Cisco, og alle de 8 ansatte i deres virksomhed, inklusiv dem selv, blev hyret af Cisco på en periode på 3 år, som nu snart er ved at være gået.

I dag arbejder hun naturligvis stadig hos Cisco, men derudover har hun startet en ny virksomhed med samme samarbejdspartner som sidst, nemlig Christian. Deres nye virksomhed hedder Roger.ai, og deres produkt er en ny, nem måde at betale ens regninger på. Da de selv arbejder fuld tid hos Cisco har de ikke så meget tid selv at sætte i virksomheden, og derfor har de ca. 10 ansatte som tager sig af det meste.

Logoet på væggen hos Cisco

Billede af Cathrine Andersen fra Cisco

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Du vil måske også synes om